Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Jadłospis 19.02-23.02.2018 r.

JADŁOSPIS 19.02-23.02. 2018 r.

 

PONIEDZIAŁEK

Krupnik z zieloną pietruszką

Naleśniki z jabłkiem posypane cukrem pudrem

Kompot owocowy, gruszka

WTOREK

Zupa jarzynowa na mięsie z zieloną pietruszką

Makaron z sosem bolońskim

Herbata owocowa, mandarynka

ŚRODA

Barszcz czerwony na wywarze mięsnym

Ziemniaki posypane koperkiem

Kotlet de volaille z masełkiem

Mieszanka warzyw

Woda z cytryną i miodem

CZWARTEK

Zupa kalafiorowa na mięsie z natką pietruszki

Ryż długoziarnisty

Indyk w sosie pieczarkowym

Ogórek świeży, kompot owocowy

PIĄTEK

Zupa fasolowa na wędzonce

Ziemniaki z koperkiem

Ryba saute

Surówka z kapusty kiszonej

Herbata miętowa

 

 

 

Statystyka

Dzisiaj25
Wczoraj4141
Tydzień9488
Miesiąc34726
Wszystkie1750124

Visitor IP : 18.119.160.154 1 Unknown - Unknown
Powered by CoalaWeb